Livebetting

Livebetting tog alla spelarna med storm när spelbolagen lanserade det på sina sidor. Vad är då dom största skillnaderna mellan att spela prematch eller att spela på en livematch? Oddset är såklart den främsta anledningen till att spela mycket livebetting.
Sen kan livebetting även va olika bra på olika bettingsidor. Det beror på vilken oddsleverantör spelsidorna använder sig av.

fotbollsarena

Om vi tar ett exempel som en match mellan Manchester United mot Newcastle kanske oddset för en hemmaseger liger runt 1,5 prematch. Men det kanske stiger till två gånger pengarna om det är oavgjort i halvtid. Prematch är 1,5 i odds kanske för lågt för ens spelsätt men två gånger pengarna är kanske värt att satsa en slant på.

Här gäller det som i all övrig typ av betting att den som vet mest och är mest påläst brukar vinna flest lagda spel. Självklart finns det undantag, allt kan hända i en match. Vi tar Liverpool mot AC Milan som ett exempel i Champions League finalen när Liverpool gjorde tre mål på sex minuter och hade därmed hämtat upp ett 0-3 underläge från första halvlek, det liveoddset skulle man satsat sina pengar på.

Tycker man om att spela över/under kan man få suveräna odds på livebetting. Hur ofta har man inte sett en 0-0 match i halvlek slutat i total målkavalkad i andra halvlek? Självklart är det mycket tillfälligheter som gäller i en match, precis som i andra sporter såsom hockey, tennis, handboll och andra sporter. Men vet man att två offensiva och målglada lag möts kan det ju sluta i målfest.

Många ”proffsspelare” avfärdar livebetting och anser det vara mest chanstagande. Vi har haft spelare som skrivit till oss och berättat att dom lägger all krut på livebetting och tjänar ”stora” pengar på det. Återigen, är det för man är insatt och påläst eller har man rent ut av falkögon för hur en match ter sig mellan två lag?