Riskfritt spel

Riskfritt spel ger alltid vinst

Matched betting, eller riskfritt spel som det också kallas på svenska, är en strategi som används inom sportsbetting och gör det möjligt för dig som spelare att dra nytta av olika spelbolags erbjudanden. Du lägger helt enkelt ett spel hos ett spelbolag och spelar sedan på motsatt utfall i matchen på en spelbörs. Genom att täcka alla möjliga utfall i matchen, garanteras du en riskfri vinst oavsett hur matchen slutar.

fotbollen

Denna strategi lämpar sig för alla som vill tjäna lite enkla pengar. Det har ingen betydelse vilken tid på dagen du kan avsätta för att ägna dig åt riskfria spel – du kan alltid lägga dina spel i förväg om du inte kan komma loss närmare matchdagen. Du behöver inte heller ha någon tidigare erfarenhet av oddsspel för att lyckas med ett riskfritt spel.

Risker med matched betting

Att lära sig strategin för riskfria spel är ingenting som du bör försöka göra på en handvändning. Det är nämligen viktigt att du till fullo förstår hur strategin fungerar innan du gör en insättning på ditt spelkonto och lägger ditt första riskfria spel.

Det bästa är att börja med några av de mindre välkomsterbjudanden som du har möjlighet att ta del av hos diverse spelbolag, för att på så vis bygga upp ditt självförtroende och därefter ge dig an de lite större erbjudandena. Det är fullt lagligt att läge ett riskfritt spel, och så länge du följer strategin till punkt och pricka riskerar du inte att förlora.

Den stora massan av spelare, som inte ägnar sig åt matched betting, kommer över tid förlora pengar till spelbolagen. Du som lägger riskfria spel kommer istället att vinna varje gång. Tusentals spelare världen över använder sig redan av denna metod, och antalet ökar ständigt eftersom ordet sprider sig snabbt.

Så fungerar matched betting

Spelbranschen är som bekant extremt konkurrensutsatt. Du känner säkert till flera av de stora spelbolagen, såsom Svenska Spel, Unibet, Bet365 och Betsson. Det finns dessutom många fler spelsajter på nätet som du kan använda för att hitta de allra bästa oddsen och välkomsterbjudandena. Dess erbjudanden som spelbolagen erbjuder nya kunder kan du dra nytta av.

Så här lägger du ett riskfritt spel:

Du erbjuds ett gratis spel av spelbolaget om du till exempel satsar 500 kronor på att Djurgården vinner över AIK till oddset 2.00. Om Djurgården vinner, kammar du hem 1 000 kronor.

Du satsar sedan samma summa på AIK till samma odds på en spelbörs eller hos ett annat spelbolag. Detta spel innebär att du förlorar 500 kronor om Djurgården vinner matchen, men vinner 1 000 kronor om AIK vinner densamma.